Trädgårdsanläggning i Stockholm – Något vi kan

Vanligt anläggningsarbete kan variera i både storlek och syfte. Men trädgårdsanläggning specificerar sig på just anläggningar i trädgården. Din trädgård är till för dig och dina behov, vilket innebär att anläggningarna är förknippade med dina intressen och önskemål. Det kan vara allt från pool, fontän eller pittoresk gångväg mot växthuset.

Vi har lång erfarenhet av markarbete av olika slag och har både möjlighet och kompetens nog att följa med och hjälpa dig från tomtplanering till trädgårdsanläggning. Vi ser det som vår uppgift att omringa ditt hus av snygga, funktionella och estetiskt tilltalande trädgårdsanläggningar.

Så, om du är i behov av trädgårdsanläggning i Stockholm är vi ett självklart val – vi skapar en oas i vardagen!

En trädgårds olika skepnader

Ingen trädgård är den andra lik, på samma vis som ingen människa är den andra lik. Olika familjer behöver olika anläggningar och finesser för att trivas i sin omgivning. Oavsett om du har en stor eller liten trädgård är vi där för att guida och hjälpa dig i en realistisk riktning. Vi kommer optimera din yta efter dina önskemål och behov. Vare sig ni behöver plats för fotbollsträning, skyddsinsyn, prunkande växthus eller en ståtlig trappa!

Årstidernas betydelse

Självklart kan det vara svårt att utföra vissa trädgårdsanläggningar under vissa delar av året. Om du vill ha vackra plantor och odlingar på sommaren så bör du börja processen på vinterhalvåret. Det är bäst att du ligger steget före och är ute i god tid, så att vi kan arbeta i intervaller för ett effektivt och grundligt arbete. Kontakta oss för rådgivning och använd oss som bollplank för dina idéer.

Från början till slut – vi är där

Från en idé, till ett tomtinköp till en tomtplanering. Vårt markarbete i Stockholm tar sig olika skepnader och fungerar på alla nivåer – från det att huset är byggt tills när huset är redo för en trädgårdsanläggning. Det är en enorm fördel att samarbeta med samma företag från början till slut, så att vi delar vision och erfarenhet. Om vi exempelvis varit med från grundläggningen av din tomt, så vet vi redan vilket underlag vi har att arbeta med. Det är en stor förutsättning och minskar sannolikheten för tråkiga överraskningar. Genom god kommunikation, stark kompetens och beprövade arbetsmetoder garanterar vi dig ett gott resultat som både du och din familj kan njuta av.

Att ta hjälp av någon som kan sin sak är att tänka realistiskt. Vi kommer aldrig inkräkta på dina visioner och önskemål, men vi kommer analysera och förklara vilka förutsättningar just din tomt har och vilken potential den besitter. Det resulterar i en hållbar, snygg och funktionell trädgårdsanläggning som kommer gynna och glädja er i generationer. Det lovar vi!